Page 1 of 1

Using Beeline Kyrgyzstan in Kazakhstan

Posted: Sat Jun 03, 2017 5:15 am
by reexyyl
Hi,
I have a beeline SIM card bought in Kyrgyzstan and I'm crossing tomorrow to Kazakhstan. Do you know if I can use it there?

Re: Using Beeline Kyrgyzstan in Kazakhstan

Posted: Sat Jun 03, 2017 5:43 am
by steven
Did it work?

Re: Using Beeline Kyrgyzstan in Kazakhstan

Posted: Tue Jun 06, 2017 12:34 pm
by reexyyl
Nope... Despite that beeline is in both countries, I needed to buy a beeline KZ SIM card

Re: Using Beeline Kyrgyzstan in Kazakhstan

Posted: Mon Jun 12, 2017 10:08 am
by steven
Still the same problem then! Unbelievable!